Съдът остави в ареста 40-годишен украинец, който подпали пет деца в Харковска

...
Съдът остави в ареста 40-годишен украинец, който подпали пет деца в Харковска
Коментари Харесай

Украинец заля с бензин деца и ги подпали СНИМКА

Съдът остави в ареста 40-годишен украинец, който подпали пет деца в Харковска област. Това съобщиха от пресцентъра на Харковската регионална прокуратура.

Отбелязва се, че той е известен за съмнение за осъществяване на опит за ликвидиране. Нападателят е наказан на 60 дни арест. Освен това той не може да бъде пуснат от ареста под гаранция.
 Снимка: Прокуратурата на Харковска област
От прокуратурата оповестиха, че случаят е станал на 28 ноември в село Станичное. Нападателят хвърлил бутилка бензин по пет деца, а точно девойки на възраст от 11 до 17 години и 13-годишно момче, и се опитал да ги възпламени. В момента тече досъдебното произвеждане.
Какво е известно за случая
Служителите на реда са съобщили за случая на 28 ноември. В нетрезво положение мъжът се доближил до децата в магазин-кафе, залял ги с бензин и ги запалил.

Началникът на следствения отдел на Националната полиция в Харковска област разгласява видео от мястото на случая на 28 ноември и съобщи, че аргументите за нападението не са известни. Нападателят се оказа незает локален гражданин.

В коментар пред кореспонденти едно от ранените девойки сподели, че преди закононарушението мъжът е заплашил, че ще ги „ изгори “. Според непосредствен на едно от децата в компанията на децата е бил и племенникът на обвинения.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР